O meni

O meni

Ime mi je Saša Midžor Sučić i rođena sam 14.04.1971. godine u Zagrebu, gdje sam 1989. godine završila Školu za primijenjenu umjetnost i dizajn. Nakon završetka škole radila sam za brojne časopise i učestvovala u projektima u kojima sam uglavnom bila fokusirana na studijsko snimanje modela, portreta kao i snimanje modnih revija.

U redakciju tek tada osnovane dnevne novine Jutarnji list dolazim u travnju 1998. godine kao jedan od prvih fotografa i sudjelujem u ranim koracima ovog lista u kojem ću provesti sljedećih 13 godina svoje fotografske karijere. Na ovom sam se poslu susrela sa gotovo svim izazovima fotografskog zanata: od snimanja gradskih fotografija, preko snimanja portreta poznatih osoba, pa sve do slika industrijskih proizvoda i hrane. U tom sam periodu također surađivala s časopisom Doktor u kući za koji sam realizirala mnoge foto-sessione. Najveći dio moga staža u Jutarnjem listu provela sam u foto-ateljeu gdje sam za novinski tv prilog Studio fotografirala mnoga lica iz svijeta estrade, sporta, politike i kulture. Znanje i iskustvo s ovih snimanja, kao i sa snimanja kazališnih predstava i muzičkih događaja, iskoristila sam za rad na omotima diskografskih izdanja od kojih su najpoznatiji oni Zabranjenog pušenja i zbora Arabeske s kojima sam surađivala na nekoliko muzičkih spotova kao direktor fotografije. Radove iz ove faze mog stvaralaštva prezentirala sam na nekoliko samostalnih i grupnih izložbi.

Nakon ovog dugog staža u novinama odlučila sam se posvetiti onome što me zaista oduvijek istinski radovalo i ispunjavalo. Nakon 13 godina fotoreporterskog iskustva pokrenula sam vlastiti posao i tako je osnovan foto studio Fotić Vila, specijaliziran za fotografiranje obitelji, djece i važnih događaja vezanih uz njih. Uža specijalizacija su mi ponakad zahtjevna snimanja trudnica i beba. U ovom studiju također sam organizirala prigodna snimanja s posebnim scenografijama za Božić i Valentinovo kao i kvalitetne portrete poslovnih ljudi.

Ove 2023. godine slavimo 10 godina našeg druženja, postojanja i rada studija Fotić Vila. U proteklom sam periodu snimila zaista mnogo meni posebnih i mom srcu dragih fotografija.

Nadam se da će se radost našeg druženja i suradnje nastaviti te da ćemo i ubuduće zajedno ovjekovječiti one najsretnije trenutke za vas, vašu djecu i unuke. U studiju Fotić Vila uvijek ćete biti dobrodošli.

Sa otvorenja

Sa otvorenja

Kako radimo

Kako radimo

U našem studiju puno se mašte i truda ulaže u postavljanje scenografije, koja se mijenja ovisno o prigodi za koju je namjenjena. Kad klijenti dođu na fotografiranje, nakon kratkog upoznavanja sa mnom i prostorom, lagano krećemo s prvim fotografijama. Upravo pristup koji imaju fotografi naspram modela koji fotografiraju, čini bitnu razliku među njima. Ono što je meni najbitnije je da opustim klijente u tolikoj mjeri da od njih dobijem maksimum opuštenosti i samim time fotografije kojima su moji klijenti na kraju jako zadovoljni. Također, zahvaljujući mojem desetogodišnjem radu s djecom vrlo brzo zadobijam njihovo povjerenje, a u rukavu uvijek imam neku igru ili priču s kojom skrenem njihovu pozornost s fotoaparata.

Koncept

Kad se odlučite za usluge našeg studija kontaktirate nas putem e-maila ili telefona. Napravimo telefonsku rezervaciju, dobijete svoj termin i u tom terminu dođete kod nas na fotografiranje.

Termin

Termin možete rezervirati na e-mail: foticvila@gmail.com ili na mob: +385 98 9804245

Proizvod

Za usluge u našoj ponudi nudimo razne pakete koji se cijenovno razlikuju: po duljini snimanja, količini isporučenih fotografija i vrsti proizvoda za prezentiranje fotografija (foto album, foto knjiga).

Kontaktirajte nas

Slobodno me možete kontaktirati preko
kontakt obrasca, na mobitel ili na e: mail:

Tel. +385 98 980 4245

email: foticvila@gmail.com